{ }

Články

O vašom nadaní vraj rozhoduje i hodina narodenia

O vašom nadaní vraj rozhoduje i hodina narodenia

oŽene.sk
Katarína Mikuškovičová

Možno ani neviete, že každému znameniu zverokruhu je priradený i lúč osobnosti. Ten vám môže pomôcť rozpoznať, ako sa máte realizovať či napríklad ako odstrániť nejaké svoje nedostatky.

Pomocou tejto metódy vraj podporíte svoje životné poslanie a zistíte svoju osobnostnú typológiu. K siedmym typom osobnosti je priradených i sedem typov duše. Zaujíma vás pod akým lúčom ste sa narodili?

Petra Biháry pre vás odhalí toto tajomstvo astrológie lúčov

Petra vyrába šperky, ktoré podporia vašu dušu i osobnosť a pomôžu vám v sebarealizácii. Systém astrológie lúčov tomuto všetkému napomáha. Prezradí vám ako môžete rozvinúť svoj jedinečný potenciál osobnosti. Vďaka tejto duševnej a osobnostnej typológie zistíte vaše silné stránky, ochránite svoju dušu, či dozviete sa, aké je vaše poslanie. Poznanie toho, pod akým lúčom ste sa narodili vám veľa povie o tom, kto ste. Napomôže vám v duchovnom vývoji. Každý lúč má svoju vibráciu, farbu a je k nemu priradený i polodrahokam. Vďaka týmto poznatkom, si môžete pre seba vyrobiť silové predmet či amulety. Veď priznajme si, každý z nás chce odhaliť, kým v skutočnosti je, chce poznať svoju silu, potenciál, chce odstraňovať svoje nedostatky. Lúč osobnosti: ukazuje na typ osobnosti, ktorým sa musíte stať, aby ste naplnili svoj život.

Baran, Panna – lúč osobnosti číslo 4: Harmónia cez konflikt Farba: zelená Krédo: Pomoc druhým dosahovať harmóniu prostredníctvom umeleckých schopností alebo poradenstva.

Býk, Ryby – lúč osobnosti číslo 1: Vôľa a sila Farba: biela Krédo: Sila vykonať potrebné zmeny vo vláde, vzdelávacom systéme, vede.

Blíženci – lúč osobnosti číslo 5: Konkréta myseľ Farba: indigo Krédo: Silná logika a pomoc druhým v praktickom živote prostredníctvom rozumu a logiky.

Rak , Škorpión – lúč osobnosti číslo 6: Idealizmus a oddanosť Farba: ružová Krédo: Povznášanie druhých takými cestami ako je náboženstvo, písanie a hudba.

Lev, Vodnár – lúč osobnosti číslo 2: Láska a múdrosť Farba: modrá Krédo: Potenciál učiť i liečiť fyzicky, mentálne alebo duchovne.

Váhy- lúč osobnosti číslo 7: Poriadok a rytmus Farba: fialová, Krédo: Pomoc druhým získavať rytmus a poriadok prostredníctvom mimoriadneho nadania v organizačnej práci.

Strelec, Kozorožec – lúč osobnosti číslo 3: Tvorivá inteligencia Farba: žltá Krédo: Schopnosť takej tvorivosti akú majú vynálezcovia, nadanie vytvárať teórie a hypotézy.

Ak chcete zistiť lúč svojej duše musíte presne poznať hodinu vášho narodenia a u dobrého astrológa alebo prostredníctvom počítačového programu si zistiť váš ascendent – to znamená, v akom znamení stálo slnko v hodine vášho narodenia. Lúč duše hovorí o zmysle vášho života.